Program

Färden börjar med dig själv och av dig själv.Ingen kan leva ditt liv.

När livet blir svårt att hantera, finns det alltid hjälp bara om man är redo att be om det och vara mottaglig. Ta tag i ditt liv och gör det du skulle vilja.
På min mottagning kan jag vägleda och hjälpa dig att hitta den kraft som krävs för att du ska komma på en lösning anpassade efter dina behov.

Relationer,Separation, Ensamhet

Funderar du över hur du ska förhålla dig till din mor, far, kompisar som utnyttjar dig,
Arbetsgivare och andra som du kommer i kontakt med?
All relation baseras på dina villkor och är du inte nöjd med dem, är det dags att hitta nya förhållningssätt. Att lämna sin livspartner kan vara väldigt  svårt och energikrävande och samtidigt kanske man måste hålla en neutral förhållning mot sitt/ sina barn och andra nära och kära runt omkring sig. Klarar du inte det? Lugn, Du är inte ensam om det. Har du varit ensam länge och du vill förändra det, men inte vet hur och var du ska börja?
Jag hjälper dig att komma i kontakt med dig själv och kunna komma underfund med hanteringen. Det krävs specifika lösningar just för dig med din unika situation och tillsammans kan vi börja färden mot ett lugnare liv, baserad på dina villkor.

Sorg

Har du förlorat en kär eller nära person. Du behöver inte ensam bära på allt. Jag kan tyvärr inte ändra situationen men kan hjälpa dig att kunna acceptera och gå vidare i livet

 

 


Barnuppfostran

Vi älskar dem men de kan dra musten ur oss och med hjälp av rätt hjälp vid rätt tid kan vi hitta varandra igen och njuta av kärleken mellan barn och föräldrar som aldrig tar slut.

Personlig utveckling

Varför händer det mig hela tiden? Varför träffar jag olämpliga personer hela tiden?
Eller vill du bli en bättre och mer framgångsrik person än du är?
Då kan jag hjälpa dig att hitta svaret. Det är dags att du lär känna dig själv på djupet och bli medveten om ditt omedvetna val av beteenden.

Nedstämdhet, ledsen

Svåra händelser har lämnat sina spår och du känner ingen glädje, skratt och livskänslan är borta. Tillsammans kan vi hitta den lilla som behövs för att komma tillbaka till livet.

Kulturanpassning

Har du svårt att förstå hur det funkar i det nya landet, miljön? Är det svårt att anpassa dig?
Tro mig det är inte så enkelt som alla tror, men inte omöjligt heller. Jag hjälper dig att kunna se saker och ting från nya perspektiv och hitta möjligheter som inte syns just nu.

Coachning

Behöver du råd och rån om livets funderingar? Om hur du ska utvecklas bättre?
Med rätt verktyg och hjälp kan du hantera och planera för din framtid.

Stresshantering

Känner du att livet rusar i väg och förbi dig? Får du inte tiden och dig själv att räcka?
Under stress kan vi få skador både på den mentala och på den fysiska planen. De beslut som fattas kan många gånger visa sig vara fel. Med hjälp av mig får du se att stressen kan hanteras.

Föreläsningar

Jag kan erbjuda föreläsningar inom olika livsområden som höjer livskvalitet.

Annat

Det kan finnas andra tillstånd som inte verkar vara ok för dig och du inte vill känna så eller behöver bara lätta på hjärtat. Du är välkommen hos mig och jag kan erbjuda dig små knep som kan göra livet värt att leva.